Om oss

Vi i fiskfiskfisk liker fiske. Vi er en gjeng dedikerte folk som vil dele våre erfaringer om fiske med dere. Fiske er en av de flotteste opplevelsene dere kan ha. Dere er i naturen og dere opplever hvordan naturen fungerer. På fiske er vi omringet av vakkerhet. Hva er vel penere enn noen bortgjemte kjern, store åpne innsjøer, elver eller fjellvann.

Når folk fisker blir de bedre kjent med seg selv. Man får tid til å tenke på det man har å tenke på. Det er en fin tid for å løse problemer man kanskje er for opptatt til å tenke på i hverdagen. Fiske er avslapping. Man skal nyte en fisketur. Det er ikke meningen å stresse. Fiske samler familien. Når man er ute på tur med flere generasjoner har man muligheten til å bli bedre kjent. Ikke noe er som en skikkelig fisketur med storfamilien. Det er flott å kunne i rolige omgivelser uten mobil og tv kunne prate med hverandre.

Fiske gir adrenalin. Det er et skikkelig kick å dra opp storfisken eller se noen få sin første fisk på lenge. Fisking er konkurranse. Det er få ganger man ser på andre fiske uten å tenke at den fisken der skal jeg slå. Hvis man virkelig er inn i storfiske må man ta turen til Lofoten eller utenfor Tromsø. Det er helt sprøtt hvordan det føles å dra opp en 40 kilos skrei eller ande storbeist.

Fiske er også en flott mulighet å kombinere andre aktiviteter som båt og friluftsliv. Man kan lett ta en overnatting ute eller reise langt med båten. Ta også med kano og nyt bruken av kroppen. Det er nok ikke å komme utenom at man også må bære litt kano og utstyr, men det er fint å bruke kroppen. Reis med oss på fiskeferden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *