Fiskevann i Norge

Fiske er en flott sport og avslappingsmulighet. Det er også fint å dra på fisketur med hele familien. Eller ihvertfall ta med seg familien på fisketur. Man kan fiske mens resten av familien, som ikke liker å fiske, kan gjøre noe annet. Fisker man i Bø kan familien være i Sommerland. Drar man på fiske i Lillehammer kan familien være i byen. Det samme gjelder for Kristiansand. Deler av familien kan oppleve Sørlandssommeren mens de andre som har lyst fisker Kristiansand.

I Kristiansand bør man fiske Bergvatn for mellomstore fisk, Stormyrvatn for småfisk og Grunnevatn for mellomstore fisk. Det er ikke lett å finne storfisken, men vakre fisk er det mange av. Stormyrvatn er et lett sted å fiske da man garantert får fisk. Fint for barn.

Hemsedal er kjent for snø og vinter, men har også en av Norges beste elver for ørretfiske. Her treffer man på ganske mange fiskere og det er kanskje den mest populære elven for tørrflue i Norge. Det er godt med fisk rundt 1,5 kg.

Liker man byliv og fiske kan Tronheim være et bra valg. Det er fine fiskevann rundt byen mens resten av familien kan være i storbyen Trondheim. Selv Nidelva funker bra som fiskeelv. Det er også noen ørretvann som funker bra rundt Trondheim.

Liker man å komme seg ut og være borte fra byen kan man ta med seg teltet. Er man over teltlivet når man er på fisketur kan man leie seg en bobil. Bobil er mer og mer populært for fisketurer. Man kan da bo bra uten at det skorter på komforten. Dusj, seng, varme og kjøkken er med en av god standard. NM Bobilutleie er størst på bobilutleie i Norge, og anbefales. De har flere stasjoner rundt omkring i Norge og en fin gjeng som tar godt vare på en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *